Instruktörer

Cer/dip karate instruktör FBT instruktör Dip. Hälsocoach Dip. Styrketränings instruktör Dip. Vattengymnastik ledare Dip. Stavgångsinstruktör Dip. Gruppgymnastik ledare Dip. Mindfulness instruktör Dip. Kostrådgivare Cer/dip Massageterapeut

Sensei Bostjan Lesnik 5 DAN
Bostjan är grundare samt huvudansvarig instruktör i klubben. Han har lämnat över stora delar av tränar ansvaret till Jens Björklund och tränar numera mestadels instruktörerna i klubben. Han har tävlat på elitnivå under flera år och representerat det svenska karatelandslaget. Han har bl a vunnit 3 J-SM medaljer, 2 RM guld samt tagit en 5:e plats i kumite, öppen klass på senior EM (WKSA) i Milano 1992 då han fortfarande var junior. Bostjan tilldelades som den yngste någonsin 4:e Dan (4:e graden på det svarta bältet) av stormästaren Taiji Kase i Hasselt, Belgien 2001. Bostjan som nu har 5:e Dan är förutom huvudansvarig för HKK även huvudansvarig för  Falkenbergs Karate klubb samt tekniskt ansvarig för organisationen Shin Gi Tai Kase-ha Karate-do Association och håller i träningsläger och utbildningar runt om i Sverige och Europa.

Jens Björklund 1 DAN

Jens